Чоловіки називають 10 найбільших жіночих помилок в сексі

Чоловіки називають 10 найбільших жіночих помилок в сексі

Секс-колумніст одного з найбільших інтернет-порталів Askmen.com Джейкоб Саллі склав свій рейтинг жіночих помилок, які ті роблять в сексі. Їх набралося цілих 50, але ми розглянемо 10 головних — їх підтримала і прокоментувала найбільша кількість користувачів ресурсу. Тому, дівчата, читаємо і працюємо над помилками.




Займатися сексом по інструкції жіночого журналу. Чоловіків це доводить до сказу. Найчастіше хлопці вважають матеріали в жіночих виданнях некомпетентними і кажуть, що вони «ні про що». Автор радить дівчатам не тягнути з собою в ліжко новий номер Cosmo, а роздрукувати його окремі колонки і вивчити все в них написане.


Ображатися на чоловіка, коли він під час мінету тягає вас за волосся. Це означає, що ви робите «це» незграбно, боляче або зовсім неправильно. Тому, якщо ви не розумієте, жестів які він подає, тоді терпіть те, що він з вами зробить пізніше.



Не голити ноги. Гірше для чоловіків практично нічого немає — ви можете не фарбуватися, але позбавлятися від рослинності на ногах зобов’язані регулярно.

Не голити лобок. А ось цей пункт для чоловіків варто просто за межею розуміння.

Ображатися, якщо під час сексу чоловік називає вас «сучкою» або іншим, не менш грубим, словом. Виявляється, в пориві пристрасті хлопці можуть таким чином висловлювати жінці своє захоплення нею і демонструвати любов.

Лягати в ліжко до чоловіка голою і просити всього лише полежати, обнявшись. За словами Джейкоба Саллі, це справжня неповага до хлопця, адже він не залізний.

«Вриватися» в анальний отвір чоловіка без його на те згоди. Іграшка з секс-шопу або палець — неважливо, але чоловіки ненавидять, коли без їх відома партнерка намагається «цим» побалувати їх зад.

Злитися з-за пропозиції зайнятися груповим сексом. Саллі запевняє, що це важка праця для хлопців і дівчата самі не знають, чого себе позбавляють.

Міняти білизну відразу після статевого акту. Виявляється, чоловіків це сильно ображає і змушує відчувати себе брудними або навіть отруйними.

Ну і найпоширеніша і традиційна помилка — симулювати оргазм. Якщо жінка бреше в ліжку, значить, обманює завжди і всюди.

Источник: bdzhola

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий