Чому чоловічі футболки поло — це ідеальний вибір для повсякденного та ділового стилю?

Чому чоловічі футболки поло — це ідеальний вибір для повсякденного та ділового стилю?
Футболка поло — це простий, але дуже стильний та невіднятний елемент чоловічого одягу. Головні переваги такої футболки — це її практичність та універсальність. Виразний комір, ґудзики та фактурна тканина роблять цю річ дійсно особливою. Дізнайтесь, чому футболка поло — це must-have, і як можна інтегрувати її у свій гардероб.




Чому варто додати футболки поло у свій гардероб?

Один з найважливіших атрибутів футболок поло — це їхня універсальність, завдяки чому вони стануть у пригоді в багатьох різних ситуаціях. Наприклад, футболки поло чоловічі можна поєднати зі штанами чинос та білими кедами для створення демократичного ділового образу, або ж з шортами та лоферами/кросівками для невимушеного повсякдення. Такі футболки мають багато різновидів та стилів, тож ви гарантовано зможете знайти те, що вам потрібно.


Також футболки поло — це дуже зручний одяг, що виготовляється з м’якої бавовни (товстішої або тоншої) і не викликає жодного дискомфорту під час носіння. Коротка застібка на ґудзиках виконує не лише естетичну функцію, а й дозволяє у разі потреби дати своєму тілу більше повітря. Крім того, таку футболку можна легко поєднати з піджаком, светром, бомбером чи іншою курткою, тож навіть коли надворі стане холодніше, ви зможете почуватися комфортно в улюбленому одязі.

Футболки поло залишаються актуальними від сезону до сезону, тому вам залишається лише обрати актуальний відтінок і фасон. Відповідно, це гарантовано буде вигідною покупкою. Дуже важливо й те, що більшість футболок поло можна прати у пральній машині (обов’язково дотримуючись інструкцій), їх легко прасувати, та загалом вони доволі довговічні.



Як футболки поло доповнюють повсякденний стиль?

Коли надворі стає спекотно, легка футболка стає нашим найкращим другом. Проте якщо ви хочете мати альтернативу для футболки, варто спробувати поло. Додайте до такої футболки шорти й спокійно вирушайте у своїх справах. Це можуть бути як джинсові шорти, так і шорти чинос — обидва варіанти не вимагають особливих зусиль в контексті стилізації. Переконайтеся, що ви обрали ошатну футболку, яка вдало підкреслює вашу фігуру.

yak-futbolki-polo-dopovnyuyut-povsyakdennij-stil

Вирушаєте на побачення, вечерю з друзями чи іншу важливу подію? Футболка поло стане вашим найкращим рішенням! Одягніть білу футболку, футболку пастельного відтінку, чорну, вугільну/графітову або темно-синю футболку, додайте спортивний піджак, темні джинси або штани чинос. Це забезпечить вам актуальний образ у стилі smart-casual, не надто офіційний і не повсякденний. На відміну від футболки, поло можна заправити в штани.

Футболка поло — це, безумовно, чудовий варіант на літо. На робочому місці, в авто, в магазині чи іншому місці приємний легкий матеріал забезпечить комфорт та свіжість. Проте й у міжсезоння футболка поло стане у пригоді. Замініть легкі літні штани або шорти на щільніші, додайте піджак або куртку. Базові відтінки спрацюють у таких поєднаннях найкраще.

Як інтегрувати футболку поло у діловий стиль?

Якщо ви працюєте на роботі, де від вас не вимагають щодня одягати сорочку, костюм і туфлі, то футболка поло — це ваше найкраще рішення! Завдяки їй ви зможете створити вдалі образи для багатьох випадків.

Очевидний крок у такому разі — додати темні джинси та повсякденні туфлі. Заправте футболку в штани (це дозволить мати більш впевнений та професійний вигляд) та додайте елегантний ремінь. Щоб зробити образ з футболкою поло ще більш вишуканим, додайте піджак. Якщо вам здається, що ці речі не надто добре поєднуються, хочемо вас запевнити, що це не так. Якщо ви правильно усе поєднаєте, то в результаті отримаєте практичний, стильний та зосереджений образ. Крім того, знявши піджак, ви й надалі матимете повноцінний діловий образ. Зазвичай поло можна застібати на один ґудзик, проте в діловому середовищі цього замало: необхідно застібнути два або три. Подбайте й про те, щоб крій вашої футболки не був ані занадто тісним, ані занадто вільним.

Звичайно, не варто використовувати поло замість сорочки завжди, адже є ситуації, коли це недоцільно. Крім того, чоловічі сорочки мають свій особливий стиль та шарм. Наприклад, сорочку заведено доповнювати краваткою, що у випадку з футболками поло абсолютно недоцільно. Якщо ви вирішили зробити ставку на одну зі своїх футболок поло, використовуйте її лише для роботи. Найкраще ж буде створити невеликий набір з базових футболок — синьої, чорної, білої, сірої. Поло в смужку або яскравого кольору може бути привабливим в інших ситуаціях, проте в робочому середовищі з такою футболкою необхідно бути дуже обережним і одягати її лише тоді, коли ви впевнені у своєму виборі образу.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий