Чому чоловікам подобається поза «позаду» в сексі?


Досвід Кирила з Чорноморська:

Що мені подобається в цій «тваринній» позі? Елементарно — я можу повністю контролювати процес, отримуючи владу над жінкою і відчувати себе справжнім самцем! Моя дівчина від пози ззаду не в захваті — вона вважає її принизливою, тому я вдаюся до тваринної пози тоді, коли вона в чомусь завинила. Разом з цим, я можу взяти її за волосся, шльопати по попі і шепотіти на вухо всякі брудні вульгарності. Що може бути краще?

Досвід Олега з Волгограда:



І мені, і моїй дружині подобається поза ззаду. По-перше, ця поза дозволяє мені на всі 100% задовольнити свою другу половинку. По-друге, я можу дотягнутися до всіх ерогенних зон своєї коханої, що тільки підсилить збудження і ефект. По-третє, ми можемо повністю сконцентруватися на відчуттях, особливо, коли в приміщенні напівтемрява. Дружина не проти — і це головне, а мені — подвійне задоволення.

Досвід Андрія з Одеси:

Як і багатьом чоловікам, мені подобається отримати повну владу над жінкою. Ця поза дозволяє домінувати і панувати. Але це не найголовніше. Головне — я і моя дівчина можемо максимально відчувати один одного. Вона відчуває глибоке проникнення, а я насолоджуюся її оргазмом і бачу, що їй добре зі мною. Це підсилює наш потяг один до одного.

Досвід Григорія з Астани:

Люблю я позу ззаду з кількох причин. Перша з яких, ця поза стратегічно зручна для чоловіка, оскільки з неї найпростіше перейти на анальний секс (якщо, звичайно, дівчина не проти, а якщо навіть проти, можна запросто прикинутися дурником і сказати, що випадково влучив. Скандалу, правда, уникнути не вдасться, зате своє бажання і сексуальну цікавість задовольнити можна). До того ж, поза ззаду є найменш енерговитратною — не доводиться напружуватися і потіти, але при цьому отримуєш дивовижне задоволення.

Досвід Івана з Благовещенська:

Поза, яка використовується тваринами цілком прийнятна для людей, особливо, якщо знати, як її правильно використовувати. Я і моя дружина користуємося позою ззаду, коли надається можливість зайнятися сексом в найнесподіваніших місцях. Не так давно, ми вдавалися до цієї пози, коли застрягли в ліфті. Дуже зручно, незвично і гостро. Та й для машини вона дуже добре підходить. До того ж, поза ззаду — ідеальний варіант для літа, коли жарко, швидко потієш, а з цією позою не доводиться тісно стикатися з тілом партнерки.

Досвід Валерія з Архангельська:

Так, брати наші менші знають толк в класних позах для сексу. Позу ззаду, наприклад, я часто використовую, коли для любовних утіх партнерка не вийшла личком. Грубо — так, цинічно — не думаю! Що з того, якщо задовольнити сексуальні потреби хочеться, постійної партнерки немає, а на секс погоджується який-небудь крокодил? Природно, я намагаюся вмовити її на тваринну позу, упускаючи момент, що мені не хочеться дивитися на її криву рожу. Так, такий ось я грубий! У момент сексу в позі позаду, я запросто можу уявити собі дійсно приємну людину і отримати максимальне задоволення.

Досвід Артема з Миколаєва:

Я просто обожнюю позу ззаду, але через великий розмір мого статевого органу, ми з дівчиною вкрай рідко вдаємося до неї. Але іноді, вона мені поступається, і я щасливий! По-перше, мені дуже подобається, як Олеся вигинає спинку; по-друге, я можу варіювати темп і входити в неї максимально глибоко; по-третє, мої руки вільні, що дозволяє мені пестити кохану всюди, де хочеться. Особливо моїй дівчині подобається, коли я здавлюю її груди — і їй приємно, і я збуджуюся до межі.

Источник: bdzhola

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий