Чотири роки війни, 10 тис. загиблих: з’явилося відео щасливої Тимошенко поруч з послом РФ

Чотири роки війни, 10 тис. загиблих: з’явилося відео щасливої Тимошенко поруч з послом РФ

Лідер партії “Батьківщина” Юлія Тимошенко зустрілась із російським послом та, не соромлячись багато посміхалася і демонструвала гарний настрій




Про це на сторінці в Facebook написала представник МЗС РФ Марія Захарова.


“Поки Серей Лавров спілкується з Павлом Клімкіним, Російський посол в Німеччині Сергій Нечаєв спілкується з Юлією Тимошенко. Ось така вона ця Мюнхенська конференція, – сказано в повідомленні Захарової.

“4 роки війни, 10 000 загиблих. А Тимошенко знову хіхікає з російським послом окупантом”, – написав блогер Мирослав Олешко.



У ході бесіди до Тимошенко також підійшли журналісти з Росії, але політик відмовилася з ними спілкуватися.

У коментарях користувачі розкритикували лідера “Батьківщини”.

“Коли цей політичний труп приберуть із української політики”, “Юля сміється тому, що роспосол розповів, як агента Лоліту вербували”, – пишуть юзери.

“То вона питає, чи полюбляє він цукерки “Рошен”, “Домовляється щодо газу по 1000 доларів після виборів царя і як непомітно поїхати на коронування царя”, – іронізують інші коментатори.

Тим часом “Батьківщина” вже заявила, що вважає інсценованою провокацією фото лідера Юлії Тимошенко з російським послом в Німеччині Сергієм Нечаєвим, яке було зроблено під час Мюнхенської конференції з безпеки.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий