Ціни на оренду квартир у Вінниці

Ціни на оренду квартир у Вінниці

Винайняти квартиру у Вінниці можна від 2400 грн на місяць.

Как розповів Domik.ua директор АН «Подільські контракти»  Михайло Гладинюк, попит на оренду житла у Вінниці залишається стабільним, а кількість пропозицій поступово росте завдяки активному будівництву нових житлових комплексів у Вінниці . Ціни на оренду квартир останнім часом залишалися більш-менш стабільними, однак невелике підвищення вартості спостерігається в сегменті найдешевшого житла.




Винайняти квартиру у Вінниці можна за ціною від 2400 грн — за цю суму можна знайти частково мебльоване однокімнатне житло економ-класу без ремонту на околиці міста. У прицентральних районах та центрі Вінниці вартість оренди однокімнатної квартири стартує від 3000 грн. Ціна на оренду бюджетної двокімнатної квартири у Вінниці складає 3200-3500 грн на околиці міста та від 3500 грн у прицентральних районах. Для порівняння, у Кропивницькому оренда житла дешевша — від 1000 грн для однокімнатних та від 1500 грн для двокімнатних квартир .


Ціни на оренду однокімнатних квартир класу “бізнес” стартують від 4000 грн на околиці Вінниці та від 5000 грн у центрі. Двокімнатне житло можна винайняти вартістю від 4500 грн.



Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

7 комментариев к “Ціни на оренду квартир у Вінниці

  1. phd thesis vs dissertation
    [url=»https://customdissertationwritinghelp.com»]best dissertation writing service[/url]
    buy a dissertation

Добавить комментарий