Данілов про скандал зі «здачею» півдня окупантам: правду сховати не може ніхто

Данілов про скандал зі «здачею» півдня окупантам: правду сховати не може ніхто

Секретар Ради нацбезпеки та оборони Олексій Данілов заявив, що зрадників, які «здали» російським загарбникам Херсонську область, обов’язково знайдуть і покарають. За сучасних можливостей розвідки «приховати якусь правду неможливо».




Із відповідною заявою Данілов виступив в ефірі «Радіо НВ». Секретар РНБО сказав, що якби була можливість перевірити всіх українців на причетність до співпраці з РФ, він це обов’язково робив би.


«Правду приховати не може ніхто. І всі люди, які брали участь у цьому ганебному явищі, обов’язково нам будуть відомі. Питання тільки часу», – упевнений Данілов.

«Немає значення, де ті кроти сьогодні сидять. Нам потрібно цих щурів знаходити, нам їх потрібно труїти, труїти і труїти. Нам треба, щоб жодного не залишилося на нашій території. Це питання нашої національної безпеки», – додав він.



Нагадаємо, у перші кілька днів повномасштабної війни російські окупанти прорвали оборону міст Запорізької та Херсонської області та розпочали окупацію. Гостро постало питання про те, чи були заміновані мости, якими ворог вторгся з території окупованого Криму.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий