День Європи в Вінниці 2016 (фоторепортаж)

Посадовці підняли на головній площі міста прапори Євросоюзу, України та м.Вінниці.




Вже чотири години Вінниця відзначає День Європи. Центр міста звільнений від транспорту і оформлений різними атракціями. А стартувало свято о 14:00 на майдані Незалежності. Його офіційно відкривали екс-вінницькі, а тепер державні посадовці: прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, віце-прем’єр-міністрВолодимир Кістіон, міністр соціальної політики Андрій Рева. Вінницьку владу представляли: голова Вінницької ОДА Валерій Коровій і міський голова Сергій Моргунов.


Урочисту першість свята віддали президенту польського міста-побратима КельцеВойцєху Єжи Любавському, хоча на заході були присутні з десяток високоповажних дипломатів і посадовців європейських держав, а також Індії та Грузії. Пан Любавський разом із Гройсманом та Моргуновим підняли на флагштоках прапори Євросоюзу, України та м.Вінниці. Також прем’єр вручив очільнику Кельц орден Ярослава Мудрого 5-го ступеня, який йому виписаний указом Президента України.

1.1.



1

2

4

3

Після церемоніалу і невеликого концерту біля мерії, вінничани і гості пішли оглядати живі скульптури, виставки, інсталяції, слухати вуличних музикантів, оглядати техніку, витвори майстрів, куштувати смачне.

є3

6

є2

5.5

8

5

7

8.1

9

10

11

12

є

Источник: i-vin

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий