Дипломат: більшої гідності і поваги до себе і до України важко було уявити – шана Ізраїлю і Литві, яка як завжди на висоті

Дипломат: більшої гідності і поваги до себе і до України важко було уявити – шана Ізраїлю і Литві, яка як завжди на висоті

Відомий український дипломат і блогер Богдан Яременко на своїй сторінці в Facebook пише про те, що, незважаючи на скрегіт зубів північних сусідів, Україна «Євробачення» провела. Усе зроблено якісно, не гірше, ніж у інших. Як пише блогер, не обійшлося й без задниця в прямому сенсі цього слова. «Не хотілось би бути батьком такого виродка. До речі, він вважає, що це його робота – провокувати. Якщо робота, то хтось же платить за це? Ось працедавцю я би поставив питання. А в усьому іншому – гола задниця на поп-конкурсі ніби навіть якось у тему. Шкода, що під час виступу Джамали. Якби під час виступу маленького русо-болгарського монстра, то і взагалі не було би питань», – написав Яременко.




За його словами, всім тим, хто вважає, що могли вигравати двічі поспіль – той перечитав в дитинстві фантастику. Що перемагає на Євробаченні? Сильний месидж в сильній формі або неординарне шоу. На європейському рівні те, що Україна виставила цього року – звичайна буденність. Так, хлопці уміють грати, співати, але нічого оригінального чи такого, що прямо таки взяло би за душу. Такого у світі – ну просто через край щосекунди.


Дипломат звертає увагу на те, що думки глядачів і жюрі про найкращого – португальця, і найгіршого – іспанців повністю збігаються. Значить якийсь там європейський культурний архетип таки десь сидить. «Найсильніше враження від фіналу – відеоконференція з Ізраїлем під час підрахунку голосів. Більшої гідності і поваги до себе і до України важко було уявити. Про Литву не кажу, бо вже звик, що Литва завжди на висоті», – резюмував Богдан Яременко.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий