Дівчина на камеру переспала з секс-лялькою чоловічої статі: експеримент (фото, відео)

Дівчина на камеру переспала з секс-лялькою чоловічої статі: експеримент (фото, відео)

Всім добре відома тема секс-ляльок, і, коли її зачіпають, насамперед ми представляємо вироби, які включають в себе всі відмінні риси сексуальних жінок.


 

Але ця лялька змусить тебе почервоніти.



І тут ми плавно підходимо до того, що, виявляється, жінки теж не проти «мати» подібну ляльку! Ти не повіриш, але вони теж мають проблеми з пошуком партнерів.

Ні, ну правда! Дівчата теж хочуть близькості. І що їм робити, якщо немає партнера? Вони вчиняють, як хлопці — купують для себе секс-ляльку! Мало того, ще й діляться враженнями про те, як це — переспати з підробленим мужиком.

Наприклад, Карлі Скьортіно, секс-блогер і автор статей про секс в таких іменитих виданнях, як Vogue і Vice, зробила це. І знаєш що? Їй сподобалось! Карлі каже, що чомусь для чоловіків це цілком нормальна тема, а подібний досвід для жінки завжди був ніби під забороною.

Зрозуміло, що у ляльки немає почуття гумору і з нею не поговориш душевно після спекотного сексу (жаркого?), але, здається, в любовних утіхах це не має особливого значення. Співвласниця фабрики з виготовлення специфічних виробів заявляє, що тепер ляльок-чоловіків у них замовляють не менше, аніж ляльок-жінок!

Наприклад, порнозірка Джессіка Райан теж прикупила собі таку і знімає з неї відео. Дамочка ділиться:

З лялькою не потрібно ні про що домовлятися, ходити на побачення — все простіше! Це дуже дивно, але здається, що це жива людина, просто не може тобі відповідати…

Їй вторить Карлі. Можеш глянути відео, де Карлі «вивчає суть питання».

Особисто мені здається, що це дуже небезпечна тенденція — дивись, дівчата ще стануть порівнювати нас із своїми пластмасовими дядьками! Пахне колапсом. Хлопці! Пора перехопити ініціативу! Або ти вважаєш інакше?

Источник:  bdzhola

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий