До букету проблем додалися нові: нездоровий Путін знайшов спосіб «залягти на дно»

До букету проблем додалися нові: нездоровий Путін знайшов спосіб «залягти на дно»

Давно ми не чули новин про стан здоров’я кремлівського «фюрера» Путіна. Говорять, він готується до тривалої ізоляції у своєму бункері, де планує провести всю зиму.




Новими подробицями про те, як почувається кремлівський лідер, який програє по всіх фронтах війну, розв’язану ним же в Україні, поділився телеграм-канал Generall SVR. Кажуть, здоров’я Путіна на тлі постійного стресу все частіше викликає занепокоєння у його оточення і, ймовірно, найбільше у лікарів, які всюди супроводжують президента РФ.


«У зв’язку з онкологією у Путіна серйозні проблеми з травленням і він останні кілька місяців перебуває на жорсткій дієті. Плюс напади кашлю, запаморочення, порушення сну, болі в животі, постійна нудота, і це не рахуючи проблем з проявом симптомів хвороби Паркінсона і шизоафективного розладу. Путін постійно приймає лікарські препарати, а підготувати президента до показу на публіці стає все складніше. До цього варто додати ризики в плані особистої безпеки», — пишуть на каналі.

У зв’язку з усім цим «букетом» проблем президент ухвалив рішення ізолюватися після Нового року та проводити час в одній зі своїх резиденцій. Однак терміни реалізації цього плану поки що точно нікому невідомі.



Путін / Фото: Associated Press​_
Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий