До Вінниці уперше прибув двоповерховий потяг Skoda

До Вінниці уперше прибув двоповерховий потяг Skoda

4 листопада, о 13:58 під урочисту музику та із трихвилинною затримкою на першу платформу вінницького залізничного вокзалу уперше прибув двоповерховий чеський потяг Skoda.




Новий Інтерсіті №719 привіз до нашого міста перших пасажирів з Харкова, Києва та інших міст у шести двоповерхових вагонах першого та другого класу. Ще за півгодини д


о прибуття незвичайного потягу, на платформі зібралася майже сотня людей, переважно студентів-транспортників, які за кілька хвилин до приїзду “Шкоди” вже виглядали машину крізь екрани своїх смартфонів та планшетів.

Потяг зупинився і двері вагонів автоматично відчинилися: відразу впали в очі порівняно низькі пороги до вагонів: вочевидь, це значно більш зручно, ніж у звичайних потягах “Укрзалізниці”.



До вагонів дозволили зайти журналістам, а за кілька хвилин – пустили усіх охочих. Особливих переваг у порівнянні з Інтерсіті-хьондаями нашим журналістам помітити не вдалося.
Кожен вагон такого потягу може прийняти 50 пасажирів, зокрема перший поверх має 23 місця для сидіння. Вартість квитка сполученням Вінниця-Харків першим класом складе 345 гривень, другим класом – 236, а їхати доведеться 8 годин 23 хвилини. До Києва з Вінниці двоповерхова “Шкода” домчить за 174 гривні у першому класі та за 121 – у другому. Час на дорогу – 2 години 27 хвилин

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий