До зими ситуація зміниться: ветеран АТО пояснив, чому Росія поспішає укласти мир

До зими ситуація зміниться: ветеран АТО пояснив, чому Росія поспішає укласти мир

Наразі окупанти активізували свої інформаційно-психологічні операції проти українського народу.




Росіяни знову заговорили про перемовини, оскільки знають, що найближчим часом ситуація на полі бою перевернеться на користь Сил оборони.


“Наразі вони розуміють, що їх надовго так не вистачить. І саме тому зараз це надування щік, імітація, що вони здатні так воювати скільки треба, що їм це нічого не коштує. Що всі втрати – це не втрати. Однак, вони розуміють, що вже восени-взимку цього року ситуація може радикально змінитися на нашу користь. І вони дуже поспішають нас дотиснути до того”, – пояснив військовий експерт, ветеран АТО Євген Дикий в ефірі “Радіо NV“.

Він також додав, що на тлі майбутніх проблем росіяни значно посилили свої інформаційно-психологічні операції (ІПСО). Зокрема, наразі вони націлені не на військових, а на членів їхніх сімей, а також людей, які перебувають у тилу.



“Вони взагалі погано нас розуміють, але таке враження, що за 2,5 роки війни вони в цьому трохи просунулися. У 2022 році їхні ІПСО були просто кумедні, але вони намацали, як з нами працювати, на які ІПСО ми ведемося. І тому так, проти нас ведеться потужна інформаційна кампанія”, – додав Дикий.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий