ДОКИ ВИ СПАЛИ: Вночі Саакашвілі на весь світ розповів про те, що відбувається в Україні. У Вашингтоні ОБУРЕНІ (ВІДЕО)

ДОКИ ВИ СПАЛИ: Вночі Саакашвілі на весь світ розповів про те, що відбувається в Україні. У Вашингтоні ОБУРЕНІ (ВІДЕО)

Але, як би гірко на душі не було знайте: світ — не без добрих новин… і людей 




Щойно, розшукуваний СБУ, Генпрокуратурою, Нацполіцією лідер Руху нових сил Міхеіл Саакашвілі передав Петру Олексійовичу і його дорогому куму Юрку Луценку полум’яний привіт «транзитом» через Вашингтон.


А якщо конкретніше, оце зараз по Скайпу з України виступив Міхеіл Саакашвілі у відомому амерканському аналітичному центрі Cato Institute (Інститут Катона). Виступ присвячений академічній конференції «Чи Україна на правильному шляху?» і підтема: «Революція Гідності — чотири роки по тому».

Модератор конференції Андрій Ілларіонов почав з того, що події кількох останніх днів дещо підкоригували порядок денний конференції. Головна подія,зазначив аналітик, це безпрецедентний штурм українськими правоохоронцями наметового містечка протестувальників, що на площі Конституції у Києві. Ну і, звісно, спроба арешту Міхеіла Саакашвілі з порушенням усіх процесуальних норм.



Конференція тривала півтора години. Протягом цього часу Міхеіл Саакашвілі розповів про політичні розкладки в Україні і зміна політичного курсу України — відхід від усіх європейських економічних і демократичних орієнтирів. У цьому контексті обговорювався наступ корумпованої влади і Генпрокуратури на антикорупційні органи України: НАБУ, САП і антикорупційний комітет у ВР.

Далі відбувся детатальний огляд і аналіз колапсу банкової системи в Україні, падіння індексу довіри ведення бізнесу, негативний вплив корупції на розвал української економіки, провали реформ в усіх галузях…

Отже, висновок один — не просто повне перезавантаження влади, а заміна застарілої політичної і урядової еліти на нову, проєвропейську і прозахідну!

Бажаючі послухати усю конференцію можуть за цим посиланням:

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий