Друг Зеленського з “Кварталу” хотів злити на нього компромат: подробиці гучного скандалу

Друг Зеленського з “Кварталу” хотів злити на нього компромат: подробиці гучного скандалу

Друг дитинства кандидата в президенти Володимира Зеленського, співзасновник студії “Квартар 95” Денис Манжосов хотів 11 квітня дати прес-конференцію, але пішов із заходу ще до його початку.




На місце зборів прийшли його колеги Олександр Пікалов та Артем Гагарін, щоб почути, про що ж він розповість в агентстві “Українські новини”, але їх не пустили, пише Обозреватель.


В анонсі заходу йшлося про те, що колишній друг Зеленського розповість, як вони росли, і чому перестали спілкуватися. Манжосов пішов з “Кварталу” ще в 2013 році. Зеленський тоді пояснив, що його колега хоче “шукати себе”, хоча ходили чутки про розбрат в колективі. Олександр Пікалов перед початком конференції заявив, що причиною заходу є бажання “заробити на передвиборній боротьбі”.

“Якщо людині дали гроші, він може все, що завгодно розповісти. А гроші дали, є така інформація”, – сказав Пікалов.



Зал для конференції був орендований на годину. За словами директора “Українські новини”, Манжосов прибув на місце, але за годину до заходу вийшов покурити у двір, сів у таксі та поїхав. Після цього зв’язок з ним втратили.

Як повідомляє “Страна“, пізніше на номер співробітників прес-центру надійшло повідомлення: “Мені весь ранок дзвонять, пишуть, загрожують і т.д. Я приїхав, побачив своїх колишніх друзів і змінив своє рішення. Приношу свої вибачення всім присутнім. Протягом 2 годин я запишу і викладу своє звернення. Я вважаю, так буде правильно. Манжосов”.

Близько 16:00 в поліцію надійшло повідомлення про замінування будівлі агентства, але ні адреси, ні іншої інформації заявник не повідомив.

Нагадаємо, конфлікт між Манжосовим і Зеленським стався на початку 2013 року. Тоді ж Манжосов покинув склад “Кварталу” і пропав з телеекранів. У прес-службі “Студії Квартал 95” тоді повідомили тільки те, що припиняють співпрацю з артистом.

У 2018 році вийшов ролик “Лист московському шайтану”, автором якого виявився екс-учасник “Кварталу 95” Денис Манжосов. У ролику знялися Василь Вірастюк, Віктор Бронюк, Олег Собчук та багато інших.

Як повідомлялось раніше:

Кандидат у президенти України Володимир Зеленський покликав свого опонента, чинного главу держави Петра Порошенка, на дебати на НСК “Олімпійський”.

Глава України Петро Порошенко прийняв запрошення від Зеленського.

Порошенку і Зеленському запропонували нове місце для дебатів – телестудію.

8 квітня Зеленський відмовився від дебатів у телестудії і продовжив наполягати на їхньому проведенні на НСК “Олімпійський”.

10 квітня НСК “Олімпійський” отримав запити від кандидатів у президенти України на проведення дебатів між ними. Порошенко надіслав запит на проведення дебатів 14 і 19 квітня, а Зеленський – 19 квітня.

У команді Володимира Зеленського заявили, що розглядають варіант проведення дебатів із Петром Порошенком у форматі телемосту зі студії Національної громадської телерадіокомпанії та НСК “Олімпійський”.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий