Дружина дуже здивувалася: знайдено київського маніяка, але напади можуть повторитися

Дружина дуже здивувалася: знайдено київського маніяка, але напади можуть повторитися

Кияни встановили особу “маніяка“, який нападав на дівчат у Солом’янському районі столиці і разом з поліцією провели рейд з його затримання




Про це повідомили учасники спільноти “Турецьке містечко”.


“25 січня близько 20:00 біля входу в Нацполіцію зібралися півтора десятка чоловіків і кілька дівчат (серед них були потерпілі від дій злочинця) для організації пошуку підозрюваного”, — йдеться в повідомленні.

Один з чоловіків, який має досвід служби в органах, разом зі своїм товаришем дізналися місце проживання підозрюваного, повідомили іншим, і відправилися до нього додому. Як виявилося, живе громадянин з дружиною і дитиною біля Турецького містечка” у Солом’янському районі. На місце відразу було викликано наряд поліції.



Зловмисника вдома не виявилося, тому патрульні поговорили з його батьками з проханням вплинути на сина і добровільно з’явитися в поліцію. Батько зв’язався з ним по телефону, але той був п’яний. Дружина була дуже здивована подіями і нічого про це не знала.

Загальна кількість зафіксованих випадків нападів склало близько 10.

Пізніше з’явилася інформація, що підозрюваний з дружиною і дитиною виїхали з міста у невідомому напрямку.

Коментатори висловлюють подяку активістам, а інші побоюються, що “проблема поїхала в інше місце”, відтак напади можуть повторитися.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий