«Думали, что «укр*пы» вообще воевать не умеют​»: Пособник терористів розповів, як ЗСУ ліквідували роту ВДВ на Донбасі

«Думали, что «укр*пы» вообще воевать не умеют​»: Пособник терористів розповів, як ЗСУ ліквідували роту ВДВ на Донбасі

Колишній бойовик упевнений, що більшість терористів на Донбасі «воюють за ідею», але є і ті, «хто мотається по всьому світу, по війнах, тому що їм це подобається».

Член партії «Інша Росія», націонал-більшовик Дмитро Колесніков, який воював на боці терористів на Донбасі, розповів про випадок, коли українські військові ліквідували групу бійців Повітряно-десантних військ РФ в зоні АТО. Відповідна заява була зроблена в інтерв’ю Новой газете, передають Патріоти України.




«Наши военные там, конечно, были. Обучали. И оружие из России, конечно, идет. Отрицают (в Москве. — ред.) это, потому что доказать-то невозможно. Российские военные сами города не брали, но артиллерия российская есть. Пехоты нет, хотя был, например, случай под Луганском — я сам видел — когда зашла тактическая рота наших вэдэвэшников, и почти все полегли. Думали, что «укр*пы» вообще воевать не умеют», — розповів він.


Колесніков упевнений, що більшість терористів на Донбасі «воюють за ідею», але є і ті, «хто мотається по всьому світу, по війнах, тому що їм це подобається».

«Рядовой боец получает 15 тысяч рублей (около 6700 гривен. — ред.), и это не те деньги, за которыми нормальный человек поедет», — зазначив Колесніков.



Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий