«Двійник» Олега Винника поставив співака на місце після його зверхніх слів: «Це негарно»

«Двійник» Олега Винника поставив співака на місце після його зверхніх слів: «Це негарно»

Співак Андрій Кравченко, якого називають «клоном» Олега Винника, відповів на слова артиста. Нещодавно «король вовчиць» зверхньо висловився про свого «двійника», що багатьох здивувало.




Як повідомляє РБК-Україна (проект Styler), своєю думкою про поведінку Винника Кравченко поділився у новому дописі на своїй сторінці в Instagram.


Що написав «клон» Винника

Артист вирішив розставити всі крапки і відповісти на хейт. Він заперечив чутки про те, що працює з колишнім продюсером Винника Олександром Горбенком.

«Мій теперішній концертний директор Сергій Букшин свого часу працював у команді Винника. Можливо це вводить в оману когось, що продюсер Винника — мій теперішній продюсер. Це не так!» — заявив Кравченко.



«Робота концертного директора — організація заходів. Сергій на цьому знається на всі 100% і гріх це не застосовувати у роботі. А стратегічні рішення, що стосуються моєї творчості, я приймаю особисто, без «вказівок ззовні», — запевняє він.

"Двійник" Олега Винника поставив співака на місце після його зверхніх слів: "Це негарно"

Допис Кравченка (скріншот)

Також співак прокоментував ситуацію з дуетом. На нещодавньому шоу він говорив про те, що він хотів би заспівати разом з Винником. І це, зазначає Кравченко, було іронією.

Втім, Винник різко та зверхньо відреагував на слова свого «клона». І тому нині Кравченко вирішив усе прояснити.

«Те, що я сказав про дует було висловлено в іронічному контексті — не більше. Я не хотів ніякого дуету. Я ставлюся до творчості Винника з повагою, бо він свого часу дійсно був вагомою особистістю для України. Фразу про дует я сказав, щоб, можливо, було менше порівнянь мене до нього», — розповів співак.

«Як він це сприйняв — це вже інша розмова. Сказав, що нібито краще запропонує Мадонні заспівати з ним. З його сторони до мене це було негарно, але людина має на це повне право, я його не засуджую», — додав він.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий