Екс-намісник Лаври «Паша Мерседес» намагається зв’язатися з патріархом Кирилом — росЗМІ

Екс-намісник Лаври «Паша Мерседес» намагається зв’язатися з патріархом Кирилом — росЗМІ

Колишній намісник Києво-Печерської Лаври, митрополит УПЦ Московського патріархату Павло (Лебідь), більш відомий як «Паша Мерседес», намагається зв’язатися з одіозним патріархом РПЦ Кирилом.




Як повідомляє російський Телеграм-канал BRIEF, митрополит Павло робить спроби зв’язатися з Кирилом під час перебування під домашнім арештом. Ба більше, ці спроби досить активні.


«Екс-намісник Києво-Печерської лаври митрополит Павло активно намагався зв’язатися із Патріархом Кирилом. Однак предстоятель РПЦ та його оточення поки що не виходять на зв’язок із митрополитом УПЦ», — йдеться у повідомленні.

«Паша Мерседес» під домашнім арештом

Митрополита УПЦ МП Павла обвинувачують у расовій, національній, регіональній, релігійній дискримінації та за іншими ознаками, а також за виправдання, визнання правомірною, заперечення війни Росії проти України, вихваляння окупантів.1 квітня митрополиту  вручили підозру. Згодом суд відправив його під домашній арешт.



У суді Павло заявив, що у будинку, де він має перебувати домашній арешт, нема умов, зокрема світла. Однак журналісти знайшли «маленьку хатинку» Мерседеса та спіймали його на брехні.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий