Ексохоронець Медведчука гіпнотизував свого шефа та через шаманів шукав контактів з Путіним — ЗМІ

Ексохоронець Медведчука гіпнотизував свого шефа та через шаманів шукав контактів з Путіним — ЗМІ

Ексохоронець Віктора Медведчука Віктор Чорний гіпнотизував свого шефа, щоб стати народним депутатом.




Також Чорний за допомогою шаманів хотів налагодити контакти з російським диктатором Володимиром Путіним.


Про це повідомляє Bihus Info.

Журналісти отримали дані з вмістом жорсткого диска ноутбука нардепа Чорного, який раніше працював охоронцем кума Путіна.



У ноутбуці ексохоронця Медведчука є відео, на яких записані сеанси гіпнозу.  Гіпнологи нібито вводять людину («сліпера») в стан «гіпнотичного сну» й «переміщують» їх усередину свідомості Медведчука. Таким чином гіпнолог нібито «розмовляє» зі свідомістю Медведчука через іншу людину. На іншому відео є кадри, де гіпнолог просить «сліпера», який нібито проник у свідомість кума Путіна, зробити Віктора Чорного нардепом.

На ноутбуці знайшли фото українських політиків Володимира Зеленського, Петра Порошенка, Святослава Вакарчука, Юрія Бойка, Олександра Вілкула, Євгенія Мураєва і Вадима Новинського. Із фотографіями Зеленського, підписаними «президент України», та фотографіями Бойка, підписаними «прем’єр-міністр України» проводились якісь незрозумілі ритуали.

На ще одному відео гіпнолог запитує «сліпера», як Чорному добитись успіху в спілкуванні з Путіним. На що «свідомість Медведчука» відповідає, що його кум вірить у все. Також є відео, де ці люди обговорюють знищення «неправильних людей сильною країною».

Прикметно, що гіпнологи і «сліпери» з ноутбука Чорного судячи з їхніх розмов мешкають у Росії.

Також на ноутбуці знайшли відео, які свідчать про те, що охоронна фірма Чорного стежила за патріотичними рухами в Україні.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий