Експерт порадив тікати з України у разі перемоги на виборах Тимошенко чи Ляшка

Експерт порадив тікати з України у разі перемоги на виборах Тимошенко чи Ляшка

Олександр Дубінський попередив, що у разі здійснення прогнозу про президентство Тимошенко або ж Ляшка, країну обкрадатимуть ще безжальніше. Він пояснив, чому ці кандидати є катастрофою для України.




Про це журналіст повідомив у своєму блозі. Новину передає «Преса України».


Український журналіст Олександр Дубінський прокоментував новий прогноз, у якому експерти стверджують, що у другому турі президентських виборів в Україні опиняться Олег Ляшко та Юлія Тимошенко. За попередніми даними, лідер «Батьківщини» може обзавестись підтримкою 25% виборців, в той час як лідер «Радикальної партії» — 16% голосів.

«Зрозуміло, що ми не враховуємо велику кількість людей, які ще не визначились, або не готові йти на вибори, але ця ситуція з числами симптоматична і дуже страшна. Будь-яка розсудлива людина, яка бачить соціологію президентських виборів, де до другого туру виходять Ляшко і Тимошенко — може прийняти тільки одне правильне рішення. Бігти», — зазначив Дубінський.



За словами експерта, Тимошенко і Ляшко в другому турі – це катастрофа. Він пояснив, що Тимошенко – це другий Янукович, який хоче отримати реванш у владі. Зокрема, оточити себе однодумцями і робити все те саме, що робив біглий президент, однак більш цинікно і красивіше.

«Бо Тимошенко ще й хороший популіст. Вона вміє подобатись, вміє комусь щось припіднести, в низькозабезпечених прошарках населення, і при цьому отримати хорошу підтримку на фоні некволого грабування», — пояснив він.

Експерт також наголосив, що Ляшко теж не найкращий варіант, адже він є людиною найбагатшого українця Ріната Ахметова.

«Якщо ж переможе Ляшко, це буде означати передачу країни в управління Рінату Ахметову, який за 4 роки як тільки ще не грабував нещасних українців. Вибір з цих двох кандидатів, і відсутність реальної противаги їм у вигляді кандидата об’єднаної опозиції — це катастрофа для країни», — підсумував Дубінський.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий