Експерт пояснив, до чого готуються бойовики «ДНР»

Експерт пояснив, до чого готуються бойовики «ДНР»

Російська сторона віддала наказ бойовикам «ДНР» та «ЛНР» провести «дембельський акорд» перед тим, як вони покинуть території українського Донбасу. Про це розповів військовий експерт, ветеран антитерористичної операції Колесников Юрій, інформує replyua.net.




За його словами, про це можна з впевненістю заявляти на підставі того, що на території самопроголошеної «ДНР» проводиться масштабна мобілізація. «Це вже починається. Скоро бойовики почнуть ескалацію бойових дій по всій лінії розмежування. Також можна припустити, що вони створять ще декілька котлів, подібних тим, які були під Іловайськом та Дебальцевим. Але шансів, що у них це вийде, дуже мало. Вони будуть старатися залишити нам території зі скаліченими «ополченцями» після того, як підуть звідти. Адже поранених та скалічених до себе ніхто брати не буде», — припустив він.


Раніше повідомлялося, що за даними керівника групи «Інформаційний опір» Дмитра Тимчука, у самопроголошеній «ДНР» в бойову готовність вже привели всі військові підрозділи та закінчують підготовку так званих «силових структур». Крім того, як зазначалося, терористи також готуються до евакуації мирного населення з території окупованої Донеччини.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий