Експерт розповів про серйозні проблеми російської армії

Експерт розповів про серйозні проблеми російської армії

Моральний, фізичний та технічний стан російської армії в даний час незадовільний. Як передає replyua.net з посиланням на Еспрессо.TV, така точка зору була оприлюднена представником міжнародного розвідувального співтовариства InformNapalm Михайлом Макаруком. На його переконання, незважаючи на розповсюджені міфи про «суперпотужність» російських Збройних сил, не варто їм довіряти. Підтвердженням цього є військові кампанії РФ у Сирії, Грузії та на Донбасі.




«Російська авіація повною мірою показала себе у Грузії. Незважаючи на те, що армія цієї країни в двадцять разів менша за російську, їй вдалося знищити два міжконтинентальних бомбардувальника типу Black Jack. У той же час, оператори грузинських установок «Бук» лише брали участь у навчанні», — підкреслив Макарук.


Також він додав, що технічний стан російських Збройних сил викликає питання. Експерт наголосив, що армія Росії, котра підтримує сирійський режим диктатора Башара Асада, користується бомбами, які було випущено ще у шістдесятих роках минулого століття. Макарук висловив переконання, що і на Донбасі військові РФ зазнали кілька важких втрат: під Луганським і Донецьким аеропортами.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий