Експерт спрогнозував для Путіна нову серйозну проблему

Експерт спрогнозував для Путіна нову серйозну проблему

Реакція США на можливу новий хімічну атаку в Сирії багато в чому буде залежати від резонансу в ЗМІ; реакція Росії на можливі нові ракетні удари США по Сирії може залежати від того, чи постраждають в результаті таких ударів російські військові. Як передає replyua.net, таку думку «Обозревателю» висловив російський журналіст Ігор Яковенко.




Відповідаючи на питання, чи будуть нові атаки і нова реакція на них, він нагадав про те, що насправді така атака вже була. Йдеться про бомбу з хлорином, яку 12 квітня скинули з гвинтокрилу на місто Карфзіт. «Хлор — це найдавніша хімічна зброя, яка була застосована ще під час Першої світової війни Він не такий небезпечний, як зарин, але все одно смертельний.», — пояснив журналіст. За його оцінками, «якщо буде повторена така ж хімічна атака з такими ж жертвами, виключити повторний удар Трампа досить складно».


На його думку, Кремль може виявитися перед «складним вибором», якщо в результаті американського удару загинуть російські військові. «Якщо наступного разу хтось із російських військовослужбовців постраждає від американського удару, то я вважаю, що у Путіна буде дуже складний вибір Бо минулого разу після ножа в спину з боку Ердогана Путін досить блідо виглядав. — відповідаючи на ніж в спину , він обмежився помідорами», — зауважив Яковенко.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий