Ексрадник Путіна заявив про домовленості РФ, США та України: їхня мета – продавити Мінські угоди

Ексрадник Путіна заявив про домовленості РФ, США та України: їхня мета – продавити Мінські угоди

Президент Інституту економічного аналізу Андрій Ілларіонов заявив, що пропозиції Росії НАТО щодо «гарантій безпеки» не є ультиматумом Кремля країнам Заходу. На його думку, це спільна операція адміністрацій трьох президентів: Володимира Путіна, Джо Байдена та Володимира Зеленського, під прикриттям якої просувається інша важлива ідея.




Її метою є «продавлювання українського суспільства на здійснення Мінських угод». Про це Ілларіонов сказав в інтерв’ю Ukrlife.TV, яке було опубліковано на Youtube (щоб подивитися відео, доскрольте сторінку до кінця).


«Це димова завіса, яка прикриває головну операцію, яку проводять ці три адміністрації. Оскільки вони тісно співпрацюють одна з одною, я вважав за можливе назвати цю операцію «потрійним альянсом», – зазначив ексрадник Путіна.

Ілларіонов дав велике інтерв'ю.

Він нагадав, що Мінські угоди щодо Донбасу є для президента РФ найбільш бажаним варіантом вирішення конфлікту, який здатний заблокувати євроатлантичний курс розвитку України.



«Це спільна операція трьох адміністрацій, спрямована на блокування євроатлантичного розвитку українського суспільства та української держави», – сказав політолог.

Ілларіонов додав, що активна фаза згаданої операції розпочалася 30 жовтня цього року і триватиме протягом кількох місяців. Головна її мета – зробити так, щоб українське суспільство було змушене змиритися з Мінськими угодами.

«Це означає зміну законодавства України, Конституції України, проведення визнаних Україною виборів до ОРДЛО, визнання нової влади ОРДЛО як елемента політико-правової системи України, амністію бойовикам, отримання ОРДЛО права вето на найважливіші рішення українського уряду. Це все те, що записано в тексті Мінських угод», – пояснив Ілларіонов.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий