Eпідeмuя caмoгyбcтв: щo вiдбyвaєтьcя у Києві (ФОТО 18+)

Eпідeмuя caмoгyбcтв: щo вiдбyвaєтьcя у Києві (ФОТО 18+)

Інцидент стався ввечері у неділю у студентському містечку педуніверситету ім. Михайла Драгоманова у столиці




Ввечері у неділю, 17 березня, з вікна гуртожитку у Києві вистрибнув чоловік. Інцидент стався у студмістечку Національного педуніверситету ім. Михайла Драгоманова. Наразі даних про стан постраждалого немає.


Про трагічний інцидент повідомили міські пабліки у Telegram. Чоловік, найбільш імовірно – студент Національного педагогічного університету ім. Михайла Драгоманова, випав чи вистрибнув з вікна одного з гуртожитків, що належить вишу. Соцмережами розповсюдили світлини, що зробили з вікон гуртожитку одразу після трагедії.

Зважаючи на позу тіла на світлині, найбільш імовірно, що бідолашний отримав сильні травми, можливо, навіть несумісні з життям

Наразі про подробиці інциденту нічого не відомо, окрім часу – падіння сталося пізно ввечері. Втім, зважаючи на позу, у якій лежить бідолашний, найімовірніше, що він отримав важкі або несумісні з життям травми.



Епідемія самогубств: що відбувається у Києві

Нагадаємо, цей трагічний випадок – черговий у низці інших падінь з вікон та загадкових самогубств, що сталися наприкінці минулого року. Так, у п’ятницю, 3 листопада, у Києві випала з вікна людина. Трагедія сталася в Солом’янському районі, близько 11:15 ранку. Загинув молодий чоловік або ж підліток – про його особу на момент смерті відомо ще не було.

А у четвер, 2 листопада, у Києві сталася ще одна трагедія: біля однієї з п’ятиповерхівок знайшли тіло молодого хлопця. Він упав з останнього поверху та помер на місці. Поліція також не поспішала оголошувати обставини його загибелі: неофіційно ж у соцмережах розповідали, немовби хлопець наклав на себе руки.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий