Флінн надав сенату США документи про втручання Росії у вибори

Флінн надав сенату США документи про втручання Росії у вибори

Колишній радник президента США Дональда Трампа Майкл Флінн погодився надати документи, які Комітет Сенату з розвідки раніше у нього запитував в рамках розслідування можливого втручання РФ у вибори США в 2016 році. Як повідомляє replyua.net, про це з посиланням на обізнане джерело повідомило агентство Associated Press. Справа пов’язана з поданням документації по двом належить Флинну компаніям з одним загальною назвою Flynn Intel Group, а також про особисті матеріалах колишнього помічника американського президента. Зазначені документи, як повідомляється, будуть передані вже на наступному тижні.




Як відомо, до цього Майкл Флінн проігнорував повістку, згідно з якою його зобов’язували надати американському Сенату всі існуючі докази його взаємин з російськими офіційними особами. Порядок Конгрес направив також юрисконсульта ДональдаТрампа.


За наявними даними, Спецкомітет з розвідки Палати представників американського Конгресу в рамках розслідування справи про російське втручання у вибори в США направляв повістку і особистому юрисконсульту Трампа — Майклу Коену.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий