Фото, які знаменитості поспіхом видалили з соцмереж: посилочка вийшла?

Фото, які знаменитості поспіхом видалили з соцмереж: посилочка вийшла?

А особливо прикро, коли ти помилково опублікуєш такий знімок в соцмережах, а через деякий час усвідомлюєш помилку і спішно його видаляєш… 


Ми розповімо тобі про світових знаменитостей, які люблять через деякий час хапатися за голову і видаляти компрометуючі фотографії з власного Інстаграму або Фейсбуку.

Кендалл Дженнер



Хто більше всіх прославився своїми провокаційними знімками в Інстаграм? Правильно, сестри великої родини Кардашьян, до яких відноситься і Кендалл. Часом здається, що заради слави вони готові піти на все, але часом сестрички беруться за розум і видаляють неугодні знімки.

1 (1)

Так Кендалл Дженнер не сподобалася фотографія, на якій вона була одягнена в світшот з написом: «У мене немає цицьок». В один прекрасний момент у знаменитості груди все-таки з’явилися, тому фото було видалено, але фанати і журналісти вже встигли зберегти цей знімок в своїх архівах.

20151105_kendall_2Kendall-Jenner-Topless-31-620x400

Крім того, Кендалл Дженнер чимось не догодило ще одне фото, що зафіксувало зірку в басейні.

2 (1)

Кайлі Дженнер

Сестричка Кайлі теж не проти побешкетувати. В один час вона буквально завалила Інтернет своїми напівоголеними знімками. Втім, через деякий час дівчина видалила всі фото, на яких чітко було видно її груди.

3 (2)

Блек Чайна

Блек Чайну теж можна сміливо вважати однією з роду Кардашьян, оскільки вона зустрічається з Робом Кардашьяном. Схоже, що у реперши є якісь комплекси і вона соромиться свого минулого, адже Блек Чайна безпричинно видалила своє дитяче фото…

4 (1)

888d81ada9951b6831116486941072cc

blac-chyna-rob-kardashian-inline-e6cd00aa-79df-4e29-947c-edbcf1535be0-620x549

Кім і Кортні Кардашьян

Ну а тепер перейдемо до головної з усіх Кардашьян — Кім. Якось вона виклала в свій Інстаграм знімок 7-річної давності, на якому була зображена з Кортні, але незабаром фото було видалено. Напевно, сестричці не сподобалося, що її дупа не дотягує до стандартів незрівнянної Кім.

5 (1)

Лала Кент

Лала Кент — зірка реаліті-шоу «Правила Вандерпамп». Жінка відрізняється розв’язною поведінкою і любить балувати прихильників провокаційними фотографіями себе коханої. Втім, знімок, на якому у Лали з одягу лише взуття та декілька емодзі на інтимних місцях, недовго тішив фанатів і незабаром був видалений… Однак смуток підписників був недовгим: через деякий час зірка передумала і знову повернула це фото в свій Інстаграм.

6 (1)

Селена Гомес

Довгий час Селена Гомес будувала з себе мало не пуританки. Одного разу вона наважилася викласти Селфі в майці, але потім передумала і видалила фото. Втім, скромниця Селена залишилася в минулому. Зараз вона з’являється на публіці в провокаційних нарядах і нітрохи не соромиться позувати напівоголеною.

7 (1)

The Weeknd і Селена Гомес

І ще пару слів про Селену Гомес. Зараз громадськість гаряче обговорює роман співачки з репером, який відомий під псевдонімом The Weeknd. Під час спільного відпочинку пари в Італії хлопець виклав у своєму Інстаграм фото Селени, котра розглядає картину «Народження Венери». Вже на наступний день пост зник. Чи то The Weeknd ще не готовий оголосити світові про свої почуття, чи то Гомес не сподобалася власна фігура в порівнянні з богинею любові…

8 (1)

 

Що ж, знаменитості теж люди і їм не чужі сумніви і докори сумління. 

Источник:  bdzhola

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий