Ф’юрі піднявся з двох нокдаунів і нокаутував Вайлдера в чемпіонському бою

Ф’юрі піднявся з двох нокдаунів і нокаутував Вайлдера в чемпіонському бою

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версією Всесвітньої боксерської ради (WBC) Тайсон Ф’юрі (31-0-1, 22 КО) переміг американця Деонтея Вайлдера (42-2-1, 41 КО) і відстояв свій титул. Третій бій між цими боксерами відбувся на арені T-Mobile у Лас-Вегасі (штат Невада) і завершився перемогою нокаутом в 11-му раунді.




Тайсон Ф'юрі з чемпіонським поясом.


Поєдинок розпочався з активних випадів Вайлдера. Американець одразу почав активно бити по корпусу. Джебом по «першому поверху» Деонтей намагався розігнати себе для нокаутувального удару справа.

Усе змінилося вже в 2-му раунді. Ф’юрі почав демонструвати свою міць, змусивши суперника кілька разів активно оборонятися. У захисті Вайлдер мав вигляд не такий впевнений.



Ф'юрі добре захищався.

Обидва бійці здавалися дуже зарядженими і намагалися одним ударом вирішити результат. Вайлдер дедалі більше і більше бив, тоді як Ф’юрі стояв у захисті. Раптово на кінець третього раунду Деонтей отримав потужний хук із правої в скроню і впав у нокдаун. Від дострокової поразки його врятував лише гонг.

У другій половині бою американець помітно здувся.

У 4-му раунді Ф’юрі не став відразу добивати американського бійця, почавши трихвилинний відрізок з атак, і це ледь не призвело до його поразки. Тайсон двічі падав у нокдаун, і вже його врятував довгоочікуваний гонг.

Вайлдер втратив шанс достроково завершити бій.

Боксери 5-й раунд почали в клінчі. Свіжіший вигляд мав Вайлдер, хоча обидва боксери дихали важко. Британець практично не піднімав руки.

Тайсон Ф'юрі двічі опинявся в нокдауні.

На екваторі бою бійці повільно атакували, більше часу проводячи в клінчі. Особливо старався повисати на супернику Тайсон. Було видно досить слабку функційну підготовку американського претендента, який від утоми кілька разів ставав на коліна.

Британець потужно атакував.

Ф’юрі працював у стилі «двійка-клінч», тоді як Вайлдеру за функційкою боксувати було нічим. Величезна м’язова маса лише заважала представнику США. Тайсон це розумів і розслаблено продовжував обробляти опонента. Наприкінці 7-го раунду Тайсон уже просто бив американця.

 
Американський боксер останні раунди доживав у рингу.

У 8-му раунді домінування Ф’юрі стало абсолютним. Раз-по-раз його бічні знаходили скроню Деонтея. Останній лише виживав у рингу, не показуючи жодної техніки чи руху на ногах.

Боксери влаштували рубку.
 

У 9-й трихвилинці Вайлдер спробував знову включитися, але це був одиничний сплеск.

Вайлдер двічі падав у нокдаун.

Чемпіонські раунди пройшли під диктовку європейця і точний правий боковий у 10-му раунді вдруге відправив Деонтея в нокдаун.

Бій завершився нокаутом.
 

Розв’язка настала за 3 хвилини до кінця бою. Черговий хук Циганського короля (прізвисько Тайсона Ф’юрі) достроково «відправив спати» Деонтея Вайлдера.

Вайлдер "ліг спати" в 11-му раунді

 

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий