Генерал розповів про можливі насліди повернення Росією на Донбас важкого озброєння

Генерал розповів про можливі насліди повернення Росією на Донбас важкого озброєння

У коментарі журналістам InfoResist екс-заступник голови Генштабу, генерал-лейтенант Ігор Романенко розповів, з чим може бути пов’язано нарощування озброєння бойовиків, передає replyua.net. «Дії ці можна трактувати в двох напрямках. По-перше, піднімати ажіотаж, пов’язаний з тим, що Україна агресивна, Україна хоче нападати, а ми пропонуємо світ, об’єднання. Збирати техніку, виводити її на передову, а потім просто пояснювати тим, що є загроза з боку України. Ось це новий підхід», — зазначив експерт. Романенко зазначив, що зараз бойовики відновили артилерійську систему «Піон».




«Піон» свого часу призначався для застосування ядерної зброї, але у них ядерного немає, а у Росії є. Вони так про Крим говорили, Путін особисто говорив, що готовий був під час операції по окупації Криму піти аж до застосування ядерної зброї. Тут теж так — привезли, випробували, проводять обстріли в звичайному спорядженні, що не ядерному », — уточнив він.


«З одного боку, триває компанія з посилення військового тиску (обстріли), концентрацію артилерійської зброї. З іншого боку, наступ дипломатичне, політичне, оскільки Путін розуміє, що настав час, коли з урахуванням приходу Трампа, Макрона і перспектив, пов’язаних з Меркель, просто так відсидітися в такому стані не вдасться, треба буде міняти цю ситуацію », — зазначив Романенко .

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий