Глава Сбербанку приголомшив негативним прогнозом щодо Росії

Глава Сбербанку приголомшив негативним прогнозом щодо Росії

Під час бесіди з журналістами відомого телеканалу CNBC Герман Греф, який обіймає посаду глави Сбербанку, заявив, що протягом найближчих трьох років Кремлю абсолютно не варто сподіватися на скасування країнами Заходу санкцій, передає replyua.net. У той же самий час, вважає Греф, російська влада повинна бути готовою до втілення значно гіршого сценарію. Зокрема, наголосив фінансист, хоча введення санкцій було мотивовано причинами економічного характеру, «судячи з усього, буде також прийматися до уваги аспект політичний».




«Можна, певною мірою, говорити про тупик. Наразі результатом ситуації є те, що ми, плануючи власну стратегію на три найближчі роки, змушені орієнтуватися на значно гірший сценарій, за якого скасування санкцій не відбудеться», — сказав Герман Греф. Більше того, він заявив, що Кремль вже встиг адаптуватися до нинішньої ситуації, тому неможна стверджувати про можливість нового впливу на РФ санкцій, або що це певним чином вплине на трансформацію в країні.


Як відомо, країни «Великої сімки» заявили про плани збереження санкцій проти РФ до повного виконання Кремлем досягнутих в Мінську домовленостей.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий