Головне за ніч: підрив сім’ї поліцейського та страшні ДТП у Києві

Головне за ніч: підрив сім’ї поліцейського та страшні ДТП у Києві

Підрив сім’ї поліцейського на Одещині




Вибуховий пристрій, який спрацював у машині поліцейського в Ізмаїлі, був невеликої потужності, тому обійшлося без жертв. Вибух стався, коли співробітник поліції сів у машину, а його дружина з дитиною тільки підходили до неї. Правоохоронець не отримав жодних травм, у жінки – перелом і рани від осколків скла, дівчинку теж поранило осколками. Автомобіль належить працівникові кримінальної поліції Андрію Прокурору. Його дружина – відома в Ізмаїлі співачка Катерина Пуйческу.


Стрілянина в Миколаєві: є постраждалі

У районі заміського комплексу “Балдін” під Миколаєвом водій одного з авто помітив, що двоє невідомих молодиків вийшли на трасу, перекрили дорогу і намагалися кинутися під машину. Водій зупинив авто, вийшов з нього і зробив зауваження. У відповідь один з хлопців дістав ніж і завдав кілька ударів водієві. На допомогу постраждалому вибіг пасажир автомобіля. Другий хлопець при цьому дістав травматичний пістолет і вистрілив кілька разів у пасажира, а потім у водія. Нападники втекли. Пасажир автомобіля і водій отримали травми і опинилися у лікарні.



Жахливе ДТП під Києвом: багато загиблих

Унаслідок лобового зіткнення автомобілів на Бориспільській окружній дорозі загинуло шестеро людей. Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні,6 серпня о 20:30. Біля повороту на Баришівку автомобілі «ВАЗ» та «Opel» рухалися на зустріч один одному. В автомобілі «ВАЗ» загинуло четверо дорослих та одна неповнолітня дитина. З цієї машини вижила шестирічна дівчинка, яка наразі знаходиться у лікарні. Водій транспортного засобу «Opel» залишився живим, пасажирка авто загинула. Обставини події встановлюються правоохоронцями.

У Києві авто наїхало на дітей

У Києві по вулиці Садовій на дачному масиві Осокорки водій Chevrolet Lacetti не впорався з керуванням, виїхав на узбіччя, де збив трьох дітей. Від наїзду одна дівчинка (9 років) з велосипедом відлетіла на десяток метрів – на неї прийшовся основний удар. Вона ще була жива до приїзду медиків, втім реанімаційні заходи лікарів не дали результату і дитина, на жаль, померла в “швидкій”. Іншу дівчинку забрали з пепеломами кінцівок, хлопчик відбувся переляком. На місці обурений натовп хотів розірвати п’яного водія на шматки, втім вчинити самосуд не дали поліцейські.

Саакашвілі пояснив, як повернеться до України

Екс-президент Грузії і колишній губернатор Одеської області Михайло Саакашвілі заявив, що не буде намагатися нелегально повернутися в Україну. “Я не завжди подорожую з комфортом. Але поїздка в багажнику не відноситься до числа улюблених мною способів подорожувати”, – сказав політик, запевнивши, що має намір перетинати кордон легально.

“Я вивчаю законодавчу базу і відправлюся в Україну, коли буду готовий. Влада не зможе ігнорувати думку мільйонів українців”, – сказав він,

Джерело: Politeka.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий