Головне за ніч: подорожчання хліба та провал з МВФ

Головне за ніч: подорожчання хліба та провал з МВФ

Ревізори МВФ покинули Україну: що буде з траншем




Представники інших наших західних партнерів – з Міжнародного валютного фонду – залишили Україну, так і не оголосивши свого рішення щодо виділення траншу. Про це повідомляють ряд ЗМІ.


У МВФ нібито висунули нову умову, що не виділять транш, поки в Україні не буде прийнятий бюджет на наступний рік. У той же час, глава Департаменту комунікації фонду Джеррі Райс заявив, що переговори після візиту продовжаться.

Українців попередили про подорожчання хліба



Восени на українців чекає значне подорожчання хліба. Ціна на всі його сорти, запевняють фахівці, зросте як мінімум на 10-20 відсотків. Однією з причин зростання вартості хліба є втрата частини врожаю цього року через складні погодні умови. Найбільше нашкодили врожаю рясні дощі на західній Україні.

У Путіна розповіли, коли віддадуть українських політв’язнів

Росія домагається звільнення росіян, засуджених в Україні. Про це повідомив прес-секретар МЗС РФ Марія Захарова. зокрема, представник російського зовнішньополітичного відомства наголосила, що дипломати постійно намагаються підтримувати контакти з адвокатами і родичами засуджених росіян.

В аптеці

В Україні заборонили популярний медичний препарат

Державна служба України з лікарських засобів та контролю за наркотиками тимчасово наклала заборону на препарат для інфузій (введення розчинів) «Натрію Хлорид». Про це повідомили в прес-службі відомства. Мова йде про розчині «Натрію Хлорид» серії АА2618/1-1, виробництвом якого займається ТОВ «Юрія-Фарм», Україна.

Міністерство інформаційної політики

Україна витратить гігантську суму на рекламу в Аргентині

Днями в мережі з’явилася інформація про те, що Міністерство інформаційної політики планує поширити інформацію про анексію Криму та бойові дії на Донбасі. Тендер на цю тему був розміщений на платформі Prozorro. Вже відомо, що у відомстві мають намір зацікавити громадян Аргентини в тому, щоб вони частіше здійснювали поїздки до України.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий