Гонтарева: Рожкова, яку прослуховували, вела націоналізацію «Приватбанку»

Гонтарева: Рожкова, яку прослуховували, вела націоналізацію «Приватбанку»

Голова Національного банку Валерія Гонтарева бачить зв’язок між прослуховуванням її заступниці Катерини Рожкової, націоналізацією «Приватбанку» й мітингами під НБУ.




Про це вона повідомила в ефірі телеканалу ICTV, передають «Українські новини».


«Рожкова вела такий великий проект, як націоналізація «Приватбанку». Ви бачили багато інсинуацій про Гонтареву і червоний памфлет (памфлет, що поширював депутат Сергій Тарута про діяльність НБУ), «проплачені» мітинги (під стінами НБУ). Можете зрозуміти, навіщо це робилося», – сказала Гонтарева.

У свою чергу, заступниця голови НБУ Катерина Рожкова звернулася до Генпрокуратури й Служби безпеки України з проханням перевірити законність її прослуховування.



«Офіційних обвинувачень мені ніхто не висував, вважаю це маніпуляцією й витік інформації розглядаю як тиск на НБУ й спробу дискредитації. Я написала в ГПУ й Службу безпеки заяву про те, хто й на якій підставі прослуховував мій телефон і хто дозволив вільні трактування моїх висловлювань», – заявила Рожкова.

Як відомо, в листопаді у ЗМІ потрапили телефонні розмови Рожкової з менеджментом і акціонерами «Платинум Банку», у якому вона працювала до НБУ головою правління.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий