Готyвaлaся бoрoтuся за oлiмпiйськy лiцeнзiю, a тuм чacoм pociянu вбuлu її мaмy…

Готyвaлaся бoрoтuся за oлiмпiйськy лiцeнзiю, a тuм чacoм pociянu вбuлu її мaмy…

Роcіяни вбuли маму вiдомої укpаїнської споpтсменки.




Українська спортсменка Світлана Малькова готувалася до змагань, щоб поборотися за олімпійську ліцензію, а тим часом росіяни вбили її матір.


Про це пише Міністерство молоді та спорту.

“Малькова у складі національної збірної України зі стрибків на батуті завтра мала розпочати змагання на Кубку світу в німецькому Котбусі. Змагання є ліцензійними до Олімпійських ігор у Парижі-2024.



Там спортсменку застала жахлива трагічна звістка: загинула її мама, Олена Іванівна Сиванич. 55-річна жінка працювала на промисловому підприємстві у Миколаєві, по якому, російські терористи вдарили балістичною ракетою.

Шестеро людей постраждали, мама спортсменки загинула”, – зазначає міністерство з посиланням на сестру спортсменки.

Міністерство молоді та спорту України

Готувалася боротися за олімпійську ліцензію, а тим часом рашисти вбили її маму…
Світлана Малькова у складі національної збірної України зі стрибків на батуті завтра мала розпочати змагання на Кубку світу у німецькому Котбусі.

Змагання є ліцензійними до Олімпійських ігор у Парижі-2024. Там спортсменку застала жахлива трагічна звістка: загинула її мама, Олена Сиванич. 55-річна жінка працювала на промисловому підприємстві у Миколаєві, по якому 21 березня, близько шостої вечора російські терористи вдарили балістичною ракетою. Шестеро людей постраждали, мама спортсменки загинула.

«Сьогодні російська ракета вбила мою маму», — написала в Instagram сестра Світлани, Лєна.
Перше знайомство Світлани Малькової зі стрибками на батуті почалося саме у спорткомплексі цього підприємства, яке сьогодні стало ціллю росіян.

Тут проходили її перші тренування і почався шлях у великий спорт. Світлана Малькова — чемпіонка Всесвітніх ігор-2017, срібна призерка Європейських ігор-2019, бронзова призерка чемпіонату Європи-2018 у синхронних стрибках на батуті.

🕯Висловлюємо глибоке співчуття Світлані та її родині. Пам’ятаємо і ніколи не пробачимо!

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий