Гройсман, Аваков і Луценко ігнорують вбивство Ноздровської, але пишуть про перемогу

Гройсман, Аваков і Луценко ігнорують вбивство Ноздровської, але пишуть про перемогу

Вбивство правозахисниці Ірини Ноздровской викликало величезний резонанс в соцмережах, а реакції перших осіб держави до сих пір не було




Так, на офіційній сторінці голови держави, президента Петра Порошенка останній пост у Facebook датовано 2 січня і стосується прориву в українській музиці.


Друга особа держави прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана хвилюють перемоги 2017 року і цьому він присвячує свій останній пост 2 січня.



Генпрокурор Юрій Луценко і голова МВС Арсен Аваков в новому, 2018 році, взагалі нічого не коментували.

Так, остання публікція Луценко датована 31 груднем і присвячена розумній книзі “Занепад влади”.

При цьому міністр МВС Арсен Аваков і зовсім ще 30 грудня відзвітував у Facebook про затримання злочинця, який тримав в заручниках дев’ятьох харків’ян у відділенні “Укрпошти”.

Сьогодні міністр закордонних справ Павло Клімкін прокоментував резонансне вбивство.

“Вбивство Ірини Ноздровской – виклик для держави і тест для суспільства на здатність захистити жінок-активісток, справедливість взагалі і здатність її забезпечити”, – вважає Клімкін.

Правда, в коментарях користувачі не розуміють при чому тут фемінізм і задаються питанням про те, що вбивство Окуєвої теж потрібно вважати фемінізмом.

Водночас заступник голови Нацполіціі В’ячеслав Аброськін заявив, що слідство по справі щодо вбивства правозахисниці Ноздровської на особистому контролі голови Нацполіціі і МВС.

“Проведення необхідних заходів по розкриттю вбивства Ірини Ноздровської взято на особистий контроль головою Нацполіціі Сергієм Князєвим і на відповідний контроль міністром внутрішніх справ. Не вимагають оголошення та обговорення результати проведення оперативно-розшукових і слідчих дій до винесення вироку суду. Наразі йдуть активні оперативно розшукові заходи з метою встановлення обставин скоєного вбивства і особи або осіб, які його вчинили. Для розкриття злочину поліція використовує всі можливі інструменти, надані “гуманним до злочинців” законодавством України”, – заявив Аброськін.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий