Гроші встигли заховати: у Рівненській області зв’язали підприємців з Львова та вкрали у них 800 тис. грн

Гроші встигли заховати: у Рівненській області зв’язали підприємців з Львова та вкрали у них 800 тис. грн

Зловмисників затримали правоохоронці.




Відібрали 800 тисяч гривень та втекли. Зухвалий розбій на Рівненщині. Двоє львів’ян привезли будівельні матеріали в Дубно, однак замовник з товаришами замість розрахунку – наставили на них пістолети. Зв’язали чоловіків, забрали гроші та втекли на позашляховику.


Про це 14 липня йдеться у сюжеті ТСН.19:30.

Потерпілих помітив перехожий і викликав поліцію. Коли злочинців знайшли в Рівному, ті почали втікати. Урешті покинули позашляховик у лісосмузі, а самі пішли на берег озера, роздягнулися і прикинулися відпочивальниками. Однак патрульні розбійників у спідньому впізнали і затримали. Викрадені гроші і зброю вони встигли заховати.



«Зв’язали цих двох підприємців, забрали гроші у сумі 800 тисяч гривень і втекли на автомобілі. Розпочато було переслідування злочинців, всіх трьох було затримано», — каже керівник Нацполіції Рівненщини Олексій Камишанський.

Новини України: замість грошей, пістолет до скроні – у Рівненській області у львів'ян відібрали 800 тисяч

«Ледь не здійснив наїзди на пішоходів, на транспортні засоби, створював постійно аварійні ситуації. Його було заблоковано, проте розвернувшись даний транспортний засіб здійснив зіткнення з автомобілем патрульної поліції та мало не здійснив наїзд на патрульного поліцейського», — каже командир зводу патрульної поліції Рівненщини Юрій Пословський.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий