Гумат калію – гарантоване підвищення родючості ґрунтів та збільшення врожаю

Гумат калію – гарантоване підвищення родючості ґрунтів та збільшення врожаю

Гумат калію – органо-мінеральне добриво, грамотне застосування якого ефективно допомагає прискорити ріст й збільшити стійкість садового насіння, овочевих та зернових культур на відкритих полях за будь-яких погодних умов. В залежності від кількості використання азотних добрив розхід гумата складає від 0,4 до 1 л/га.




Мети використання


  • оперативна обробка насаджень в період вегетації;
  • комплексне підживлення кімнатних рослин та органічних добрив;
  • прискорення появи перегною;
  • збільшення стійкості зелених насаджень та стимуляція їх кореневої системи;
  • зменшення строків дозрівання сільськогосподарських культур.

Технологія застосування

Гумат калію, в якості органо-мінерального добрива, отримав широке розповсюдження та користується значним попитом завдяки своїй ефективності та, водночас, простоті й зрозумілості застосування.



Перш за все, для кожного типу рослин, що підлягатимуть обробці, необхідно підготувати свій пропорційний розчин. Наступний крок – безпосередньо обприскування насіння, частіш за все – декілька разів за сезон. У разі необхідності прискорити процес деструкції соломи та відновлення ґрунту, гумат калію застосовують у рідкому вигляді (з розрахунку 2-4 літри на гектар землі).

Висока якість добрива та дієва допомога у вирішенні широкого кола різних проблем пояснюється його виготовленням з низинного торфу. Вміст в рідкому гуматі калію фосфору й азоту, сприяє збільшенню урожаю на 18-30%, навіть за умови високого показника забруднення довкілля. Використання гумата калію є надзвичайно вигідним, адже навіть невелика кількість добрива забезпечує досягнення високих результатів:

Всі рослини, що підлягали обприскуванню, демонструють більшу стійкість, як до ураження хворобами, так і до негативного впливу кліматичних факторів.

Оскільки це добриво сприяє виведенню шкідливих нітратів з кореневої системи, родючість ґрунту значно зростає, що в подальшому чітко відображається на зміцненні імунної системи рослин та на покращенні їх зовнішнього вигляду.

Користь

 Гумат калію є ефективним та корисним органо-мінеральним добривом, застосування якого демонструє:

  • пришвидшення проростання насіння, цибулин та бульб й утворення міцної кореневої системи;
  • підвищення показника родючості ґрунтів та майбутньої врожайності;
  • забезпечення волого -, морозо — та посухостійкості насаджень.

Безпека у використанні

Неможливо не зазначити такі важливі переваги гумата калію, як його екологічно чистий склад та високий вміст корисних мікро — та мікроелементів, що відображається на швидкому дозріванні плодів та підвищенню їх якості.

Завдяки своєму натуральному походженню гумат може використовуватись разом з іншими біопрепаратами: добривами, захисними засобами та регуляторами росту. Все це посилює їх ефективність, водночас мінімізуючи стрес у культур, що підлягали обробці, від  впливу на них різноманітних препаратів.

Ознайомитись детальніше з асортиментом, характеристиками та схемами застосування

можна на сайті http://galicina.com.ua/ru/vygodnost-primeneniya-gumata-kaliya-dlya-povysheniya-plodorodiya-rasteniy. Вас приємно здивує якість та ціна добрив, зокрема, популярного сьогодні гумату калію.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий