Гуморист Галкін висловив свою позицію щодо подій у Курську

Гуморист Галкін висловив свою позицію щодо подій у Курську

Чоловік Алли Пугачової різко розкритикував Лепса, Газманова та інших прихвостнів Путіна.




Російський гуморист Максим Галкін, відомий своєю позицією щодо розв’язаної Путіним війни в Україні,  різко відповів на закиди російських пропагандистів на свою адресу. Гуморист не став мовчати на гнівні висловлювання у свій бік. Він різко відповів путіністам та закликав їх звернути увагу на артистів, які досі живуть в РФ та підтримують політику Кремля.


Газманов, замість підтримки, постить пісню про собачку Люсі

В одному з пропагандистських Telegram-каналів Галкіну дорікнули в тому, що він, співачка Алла Пугачова, журналіст Юрій Дудь мовчать про події у Курській області. До слова, 6 серпня стало відомо про прорив українсько-російського кордону в районі Курської області. Російські ЗМІ заявляли, що ЗСУ взяли під свій контроль низку населених пунктів області.

Знаменитостей звинуватили в тому, що вони не висвітлюють ці події у мережі та не плачуть за “бідними росіянами”. Ба більше, окупанти написали, що нібито проукраїнська позиція Максима “проплачена” і він заради власної вигоди висловлюється щодо війни.



Максим не став мовчати і відповів путіністам у своєму Instagram. Він наголосив, що вже понад 2 роки підіймає тему повномасштабного вторгнення у своєму фотоблозі. Гуморист закликав пропагандистів звернути увагу на росіян, які мешкають в РФ і не внесені у список “іноагентів”, адже ці прибічники Кремля також не надто активно говорять про події в Курську.

“Я всі ці 2,5 роки не мовчу. Я стурбований долею і Росії, і України. А ви запитайте не чому я мовчу, а чому мовчать ті, обласкані владою артисти, нагороджені, які брали участь у роботі у всіх урядових концертах усі ці 2,5 роки. І гаряче підтримують СВО. Чому не реагує Григорій Лепс? Остання його публікація – концерт в Анапі, всі щасливі. Надія Бабкіна постить кішечку. А Олег Газманов згадує пісню про собачку Люсі. І нарешті наше все – Шаман – обмежившись у телеграмі складеними ручками і фразою “молимося за вас, Курськ”, продовжує ходити з усмішкою та російським триколором по Червоній площі, рекламуючи свій концерт. Якщо ви думаєте, що мені хтось сказав мовчати, то ви помиляєтеся. Ви запитайте хто вищезгаданим заборонив говорити”, – зазначив Галкін.

Телеграм Галкіна

Позиція Галкіна щодо війни в Україні

У 2022 році Максим публічно заявив, що не підтримує вторгнення Росії в Україну і назвав напад росіян “жахливою трагедією і злочином проти людства”. Знаменитість з родиною виїхав до Ізраїлю та не планує повертатися в РФ. За проукраїнську позицію артиста внесли до списку “іноагентів”.

Нагадаємо, раніше Галкін відреагував на те, що Пугачова нібито виступить у Росії. Він назвав цю інформацію фейком.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий