Ілларіонов розповів, скільки військ потрібно Путіну для вторгнення в Україну

Ілларіонов розповів, скільки військ потрібно Путіну для вторгнення в Україну

Для того, аби здійснити повномасштабне вторгнення на українську територію, Росія повинна мати не менше одного мільйона військовослужбовців. Як передає replyua.net, про це у своїй статті для «Апострофа» написав Андрій Ілларіонов, російський економіст та екс-радник російського президента Володимира Путіна. Експерт наголосив, що з початку очільник Кремля не планував здійснювати в Україну повномасштабне вторгнення.




«Починаючи від розташованого на півночі Брянська і завершуючи Таганрогом на півдні, Росія зосередила власні регулярні збройні частини, кількість яких не перевищувала 50 тисяч чоловік. І цього зовсім недостатньо для того, аби потім протягом деякого часу вдаватися до активних бойових дій в Україні», — зазначив експерт. Він також висловив переконання, що аби вести навіть не найбільш інтенсивні військові дії, російська сторона повинна зібрати набагато більше військовослужбовців.


«Аби почати проведення серйозної операції, результатом якої буде захоплення півдня чи сходу України, тобто тих восьми українських областей, які мав на увазі Путін, у тому числі для не самого жорсткого характеру, необхідно мати угрупування, кількість якого складає не менше мільйона осіб», — зазначив експерт.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий