Їм все можна? 18-річний мажор побив копа ногою через вікно Лексуса (відео)

Їм все можна? 18-річний мажор побив копа ногою через вікно Лексуса (відео)

Молоді люди на автомобілі намагалися прорватися в центр міста, де проходив щорічний фестиваль «Юморина», і влаштували бійку.




Водій і пасажири «Лексуса» намагалися прорватися в центр Одеси, який був перекритий для проїзду автомобілів і вважався пішоходною зоною на час проведення фестивалю. Однак їх зупинили співробітники поліції. Відео конфлікту опублікував один з правоохоронців на своїй сторінці в «Фейсбуці».


Намагаючись проїхати в центр міста, молоді люди почали грубити поліцейським і лізти в бійку.

Автор посту Юрій Рибак написав:



«Водій і пасажири автомобіля «Лексус», проігнорувавши попередження патрульних про перекриття проїзду, відверто грубили поліцейським, зухвало поводилися, кидалися в бійку і на зауваження не реагували».

В якийсь момент 18-річний пасажир «Лексуса» відкрив вікно, вийняв ногу і вдарив співробітника поліції в груди. Відразу після цього водій іномарки різко натиснув на газ і спробував сховатися з місця, зачепивши одного з вартових правопорядку. У підсумку, після короткого переслідування, 25-річного автохама затримали і всю компанію доставили у відділ поліції. Патрульний звернувся за медичною допомогою.

Але автор посту зауважив, що після розголосу і затримання правопорушників на правоохоронців посипалися слова осуду від людей, які вважають, що «це ж діти»… Проте автор дав відповідь і їм:

«І відразу ж пішла «втрата свідомості» деяких «громадських працівників» — «так як же так», «вони ж діти», «ну їм же можна»… Що можна, я питаю? Їхати на автомобілі по вулиці, яка за рішенням міської ради на час проведення святкових заходів стала пішохідною? Давити людей? Кидатися в бійку до поліцейського? Або, може, задавити патрульного?… який на службі!!! який виконує свою роботу!!!»

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий