Іранська художниця фотографує пеніси в образах популярних політиків і акторів (фото, відео)

Іранська художниця фотографує пеніси в образах популярних політиків і акторів (фото, відео)

Dicture Gallery — фотопроект канадо-іранського фотографа Сорайї Дулбаз, яка живе в Нью-Йорку. У назві немає помилки — він дійсно присвячений пенісам, і справа зовсім не в банальній різноманітності розміру і форми. Просто кожен орган настільки дбайливо одягнений в крихітний костюм відомого персонажа, що якщо кинути швидкий погляд на картинку, можна і не помітити, що це не людина. Зайвий доказ того, наскільки важливі одяг і зачіска.

Screenshot_1



За словами художниці, все, чого вона хотіла досягти своїм проектом — це змусити людей розсміятися, а також відновити баланс оголення в інтернеті, де все завалено жіночими дупами і цицьками, а «болти» сором’язливо туляться в куточку. Сорайя дивується:

Чоловіки повинні пишатися своїм інструментом, незалежно від його розмірів або зовнішнього вигляду. В цьому немає нічого ганебного. Всі люди — більшість жінок і практично всі геї — обожнюють члени. Так навіщо їх ховати?

Ми були просто шоковані від цих світлин. А вам вони нагадують якісь персонажі чи людей? Чи ви бачите просто одягнений у костюм пеніс?

Ваші друзі такого ще не бачили. Розкажіть їм!

Источник: bdzhola

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий