Кабмін затвердив перерозподіл коштів на ремонт доріг, найбільше отримала Вінницька область

Кабмін затвердив перерозподіл коштів на ремонт доріг, найбільше отримала Вінницька область

Кабінет Міністрів на засіданні в середу затвердив перерозподіл коштів на будівництво і реконструкцію автомобільних доріг державного значення за результатами роботи за сім місяців 2018 року.




Прес-служба Міністерства інфраструктури повідомила, що перерозподіл буде здійснюватися з об’єктів, де за результатами проведених тендерних процедур заощаджено кошти. Крім того, виключено об’єкти, які не забезпечені проектною документацією і не готові до реалізації. Вивільнені гроші перекинуть на інші об’єкти, які потребують додаткового фінансування.


Згідно з бюджетною програмою «Розвиток мережі і утримання автомобільних доріг загального користування державного значення», передбачено скорочення витрат на 308 млн гривень у Волинській, Житомирській, Івано-Франківській, Київській, Миколаївській, Чернівецькій областях. У той самий час на 255 млн гривень збільшуються витрати у Вінницькій, Дніпропетровській, Кіровоградській, Одеській, Полтавській, Хмельницькій, Черкаській областях.

У межах бюджетної програми «Поліпшення стану автомобільних доріг загального користування за маршрутом Львів — Тернопіль — Умань; Біла Церква — Одеса — Миколаїв — Херсон» з Київської та Одеської областей 331,7 млн гривень вирішили перекинути на Вінницьку і Черкаську області.



Загалом завдяки прийнятому сьогодні рішенню Вінницька область отримала додатково майже 278 млн гривень, Черкаська — 125 млн гривень, Кіровоградська — 53 млн, Полтавська — 50 млн, Дніпропетровська — 26 млн гривень, Хмельницька — 25 млн гривень.

У той самий час у Одеській області забрали 168 млн гривень, у Київської — 162 млн гривень, у Миколаївської — 99 млн гривень, у Чернівецької — 68 млн гривень, у Житомирської — 61 млн гривень, а Івано-Франківської — 48 млн гривень, у Волинської — 4 млн гривень.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий