Казанський: Вони мовчали про це два роки і сказали тільки зараз, коли надійшла команда «мочити Плотницького»

Казанський: Вони мовчали про це два роки і сказали тільки зараз, коли надійшла команда «мочити Плотницького»

Журналіст Денис Казанський на своїй сторінці в Фейсбук дав власні коментарі з приводу недавнього інтерв’ю колишнього ватажка луганських терористів Валерія Болотова, — про це інформує replyua.net.




Так, журналіст наголошує, що українська сторона повторює це уже більше двох років – обстріли Луганська влітку 2014 року велись самими терористами. Два роки російські ЗМІ розповідали «страшилки» про те, що «карателі» та «хунта» знищують «народ Донбасу». Два роки пропагандисти Кремля брехали про «українські ДРГ», військові злочини, вчинювані збройними силами України та ціленаправлені артилерійські обстріли мирного населення. Нам повторювали, що «сепаратисти» не можуть обстрілювати самі себе і показували жахливі відео з понівеченими тілами на вулицях Луганська.


І, нарешті, після двох років брехні, терористи визнали те, що і так давно було відомо: обстріли здійснювались людьми Плотницького із батальйону «Зоря». Звісно, Болотов, який зараз відсиджується в Росії, чудово знав, хто саме стріляє по мирних мешканцях Луганська, але мовчав. Так само знали, але мовчали російські журналісти, які два роки звинувачували українських вояків у злочинах, вчинених терористами. Визнали це все лише зараз, коли прийшла команда «мочити Плотницького», — наголошує журналіст.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий