Київський банк фінансував терористів

СБУ викрила у Києві один з комерційних банків, менеджмент якого організував у псевдореспубліках реєстрацію своїх філій, до яких регулярно сплачувалися «податки» Про це повідомляє прес-служба СБУ.




Використовуючи реквізити фіктивних підприємств та рахунків, які були відкриті на підставні фізичні особи, безготівкові кошти пересилалися на контрольовану українською владою територію. Керівництво банку передало в оперативне управління майно установи вартістю 4 млн грн фірмі, зареєстрованій у «податкових органах» «ДНР».


Під час обшуків, проведених у Києві в приміщеннях банку, співробітники спецслужби вилучили сервер з даними про здійснення клієнтських платежів з тимчасово окупованих територій, документи про реєстрацію банківської установи у так званому «департаменті державної реєстрації міністерства доходів і зборів ДНР» та договори на передачу майна банку фірмі з «ДНР» та «звітність» про сплачені терористами «податки».

В офісах також зберігалися печатки підконтрольних підприємств, засновниками яких є юридичні особи з «ДНР», а менеджерами – колишні співробітники банку.



Источник: ukropnews

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий