Кличко стане кандидатом в президенти?

Кличко стане кандидатом в президенти?

Голова Київської міської державної адміністрації Віталій Кличко не виключає варіанту висунення своєї кандидатури в президенти України. Про це він заявив у ексклюзивному інтерв’ю німецькому виданню Tagesspiegel.




Також мер Києва додав, що боротися за посаду глави держави буде лише після того, як «доведе до кінця те, що пообіцяв людям». Він хоче вивести Київ на європейський рівень, оскільки жив на заході й бачить, що для столиці перевтілення цілком доступні.


Цікавим фактом стало те, що Віталій Кличко обіймає посаду голови КМДА на громадських засадах і за 1,5 року «не отримав ні копійки». Мер Києва пояснив, що прийшов у політику не для того, аби заробляти. Йому щомісячно нараховується 300 доларів, проте усі отримані гроші мер перераховує в дитячі будинки.

Також Кличко розповів, що стосунки із Президентом України Петром Порошенком в нього суто робочі й підтримки в Адміністрації глави держави, уряді й Верховній Раді мер не має. Тому ситуацію в Києві взяв у свої руки й намагається її усіма силами змінити.



Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий