Котел, полон, ампутація і сльози. Боєць «Вінниця» вразив відвертою історією (Відео)

Вінничанин Олександр Сарабун, який втратив ногу в Ілловайському котлі, повернувся на службу до Збройних сил України. Тепер у чоловіка з позивним «Вінниця» замість кінцівки — протез, але це не заважає виконувати свій обов’язок перед країною.




«У такий складний час кожен має бути на Сході, а не бігати по «совбезах» і жалітися, що каліка», — говорить він у відвертому інтерв’ю, що опублікував «Батальйон Донбас».


Після полону і важкої операції він знову на передовій. Не такий швидкий, як раніше, але щасливий, бо захищає країну.

«Вінниця» розповів, як війна (саме так він називає АТО) змінила його життя. Із сльозами на очах, згадує, як боявся зустрітися з рідними після поранення.



«… Як подивишся смерті в очі, чомусь починаєш цінити те, про що раніше й не думав. Здавалося сім’я: ну є жінка, є діти – тай нехай будуть собі. А коли вибираєш між життям і смертю, починаєш цінувати таке просте…

Я в своєму життя плакав тільки коли померла мама, але коли дивишся, як вони (ред. жінка, син і дочка) ідуть, то тебе реально «заливає»… Ти просто сидиш і плачеш. Таке щастя, що ти їх бачиш живими.

Загадав покійного Андрія і Льончика, які вже ніколи не побачать…

Я би тако хотів сказати тим, хто дійсно бачив пекло і повернувся додому: пацани, бережіть сім’ю, не заливайтесь горілкою. Не бухайте. Проблеми і страхи ви не залиєте… Алкоголіками просто станете», — говорить захисник.

Історію справжнього воїна, дивіться у сюжеті.

ВИННИЦА.info

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий