Кох: Путіну тепер доведеться брати дитячі трупи на себе

Кох: Путіну тепер доведеться брати дитячі трупи на себе

Російський блогер Альфред Кох прокоментував розвиток подій навколо бомбардування школи в сирійській провінції Ідліб, яке призвело до смерті двадцяти двох дітей та шести вчителів, — про це replyua.net інформує з посиланням на сторінку експерта в Фейсбук.




Так, блогер нагадує, що спочатку російське оборонне відомство категорично заперечило свою участь у повітряних ударах по провінції. Але речник російського МО Ігор Конашенков зробив зауваження: мовляв, у цьому районі перебував американський дрон, тож в Пентагоні мають достеменно знати, хто саме винуватець бомбардувань. І американці не стали тягти із відповіддю, заявивши, що у момент завдання повітряного удару, в цьому регіоні була лише авіація урядових військ Сирії (Башара аль-Асада), або російські літаки. Але біда не приходить одна – тут підвели навіть союзники по коаліції – іранці. Вони через своє офіційне інформаційне агентство підтвердили заяву американців.


І що ж тепер робити Захаровій, яка вже у притаманній їй «дипломатичній» манері назвала інформацію при причетність росіян до бомбардування школи в Ідлібі – «брехнею»? Здається, зараз вже не вдасться відкрутитись заявами про «відеомонтаж». Треба якось повертатись до реального світу і брати ці дитячі трупи на себе. Але ж як це непросто: тут ще Малайзійський боїнг не визнали, а тут таке, — підсумовує блогер.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий