Кращий подарунок – машинки на радіоуправлінні

Кращий подарунок – машинки на радіоуправлінні

Серед всіх видів радіокерованих іграшок, машинки користуються найбільшим попитом і у дітей, і у батьків. Виробники пропонують величезний вибір моделей, причому не тільки для ігор вдома, а й для повноцінних вуличних гонок. Найперші машинки на радіоуправлінні з’явилися після відкриття радіохвиль і електроэнергії, коли самохідними моделями зацікавилися військові. На початку 20 століття ще мало хто міг собі дозволити купити дитині просту модель автомобіля, що вже говорити про машинку радіоуправлінні. Більш доступними ці іграшки стали вже після війни.




Види радіокерованих машинок

Існує дуже велика кількість моделей машинок на радіоуправлінні. Є простіші і маленькі версії, а є й автомобілі в великих масштабах, що досягають швидкості в 100 км/год. Радіокеровані машинки навіть беруть участь в спеціальних гонках. Останні подобаються не тільки дітям, а й дорослим.


  1. Баггі – найбільш популярний вид машинок для гонок. Такі моделі призначені для їзди по рівних асфальтованих або ґрунтовим поверхнях, мають великі колеса, хороше зчеплення і аеродинаміку. Можуть розвивати велику швидкість.
  2. Монстри – позашляховики світу радіокерованих машинок. Вони мають великий дорожній просвіт і величезні колеса, часто з шипами, і можуть їздити по снігу, бруду, бездоріжжю.
  3. Шорт-крос – моделі спорткарів, призначені для гонок на короткі дистанції по будь-яким видам доріг.
  4. Краулер – досить часто є моделями відомих позашляховиків. Вони мають спеціальну підвіску, завдяки якій можуть проїхати навіть по найскладнішій дорозі.
  5. Траггі – моделі, що володіють якостями баггі і монстрів. Вони непогано справляються з перешкодами, але при цьому більш складні в управлінні.
  6. Трофі – моделі реальних автомобілів. Часто мають повний привід, нерозрізні мости, м’які і чіпкі шини, невелику швидкість. Використовуються для неспішного подолання бруду, снігу та інших перешкод. До них продаються різні обважування для тюнінгу.
  7. Ралі – копії ралійних авто, добре їздять по грунтових покриттях.
  8. Дріфт – копії дріфтових моделей відомих автовиробників. Їздять по асфальту або треку, мають яскраве оформлення.

Є ще багато різновидів машинок на радіоуправлінні, серед яких є і вантажна, і будівельна техніка. Майже всі види таких іграшок можна використовувати і для гри вдома. Найбільшим попитом у дітей користуються монстри, так як їх можна випустити поїздити по горбах біля будинку. Нерідко їх постачають камерами для зйомки відео, а також навігаторами та іншими гаджетами.

Сучасні машинки на радіоуправлінні – це досить складні іграшки, в яких можуть бути встановлені різні мотори, не тільки електричні, але й повноцінні ДВС, які зазвичай встановлюють в моделях масштабу 1: 5 і більше. Придбавши у подарунок серйозну і потужну машинку, можна порадувати не тільки дитини, але і її тата.



 

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий