Кремль готує в «Л/ДНР» референдуми щодо їх приєднання до Росії – ЗМІ

Кремль готує в «Л/ДНР» референдуми щодо їх приєднання до Росії – ЗМІ

Москва вийшла на фінішну пряму в питанні підготовки так званих референдумів на території самопроголошених Донецької і Луганської народних республік з їх приєднання до Російської Федерації. Як передає replyua.net, про підготовку офіційної анексії окупованих територій Донецької і Луганської областей йде мова у спеціальному проекті «Війна 2017», який підготувало видання ЛІГА у зв’язку з триріччям російської агресії на Донбасі.




В Адміністрації президента України є інформація про те, що Владислав Сурков, помічник президента РФ і одночасно куратор політичного забезпечення окупації Донбасу, готує масштабні акції в Москві на підтримку «прийняття до складу Російської Федерації» «Л/ДНР» за прикладом Криму. Учасники цих проплачених акцій повинні будуть звернутися до російського гаранта із закликом офіційно включити частини Донецької і Луганської областей, контроль над якими здійснюють проросійські терористи за підтримки окупантів із сусідньої держави, до складу Росії. Паралельно з акціями в Москві повинні пройти квазіреферендуми в Донецьку і Луганську з питання приєднання їх до Російської Федерації.


За даними видання, в Донецьку і Луганську вже все готово до проведення «народного волевиявлення». Можна не сумніватися, що «так» на цих «референдумах» нібито скажуть близько 90 відсотків тих, хто голосував.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий