Кримський Бандерівець: вітаю зрадника з черговим «каменем з неба»

Кримський Бандерівець: вітаю зрадника з черговим «каменем з неба»

За словами Кримського Бандерівця, перипетії з земельними ділянками в окупованому Севастополі продовжується, — про це інформує новинний ресурс replyua.net з посиланням на щоденний дайджест, який оглядач розмістив в особистому блозі.




Так, за словами блогера, деяких мешканців Севастополя вже ніщо не зможе виправити. Наприклад, одна зі зрадниць з окупованого Севастополя почала скаржитись у соціальній мережі на те, що так званий «уряд» Севастополя посягає на її земельну ділянку. За її словами, у неї є будинок, всі документи на нього оформлено відповідно до законодавства, але вона, так як і ще три тисячі вісімсот власників опинилась перед загрозою того, що її житло в неї відберуть. Зрадниця бідкається, що збиралась проводити газ до своєї домівки, але скоро може статись так, що вести газ не буде куди. Тим не менш, жінка переконує, що продовжує бути «патріотом Росії».


Іншому зраднику, який виступив організатором мітингу проти загарбання земельних ділянок, Ленуру Усманову, «світить» судове провадження. Спочатку він кликав Росію, потім працював в окупаційному «уряді», а далі його земля сподобалась комусь із «чиновників». Що ж, хай приймає вітання з черговим каменем з неба – він його заслужив, — наголошує блогер.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий